Succéserien Högspänning får en fjärde säsong

Publicerat av: Julia Hörnell ·

I höst fortsätter vi följa branschens energihjältar på tv! Den 7 oktober drar den fjärde säsongen av succéserien igång. En serie som sedan tidigare har lett till ökade ansökningar till energiutbildningar och en mer positiv syn på jobb i energibranschen.

I höst kan du fortsätta följa elektriker, montörer och ingenjörer vid några av Sveriges mest fascinerande arbetsplatser på tv!

”Elbehovet i Sverige kommer att öka och därmed ökar även behovet av personal. Syftet med serien är att visa hjältarna bakom delar av Sveriges energiförsörjning och på vis öka intresset för vår bransch. Efter tre säsonger kan vi se en ”Högspänningseffekt”. Utöver fler ansökningar till relevanta utbildningar ser vi också att en stor majoritet av tittarna har fått en mer positiv syn på jobb inom energibranschen”, säger Lotta Henrysson, HR-chef för Vattenfall Sverige.

Tv-serien är ett samarbete mellan Vattenfall och Skellefteå Kraft, i samverkan med oss på Energiföretagen Sverige. Säsong fyra startar den 7 oktober på TV3 och Viaplay.

 

Kontakta mig om du vill veta mer

Greta Hjortzberg

Greta Hjortzberg

Ansvarig kompetensförsörjning
Enhet: Kommunikation
Telefon: 08-677 26 37
E-post: greta.hjortzberg@energiforetagen.se