Ny omgång av branschens eget mentorskapsprogram Energy Buddies

Publicerat av: Eva Rydegran ·

Att hjälpa välutbildade nyanlända in i energibranschen är målet med Energy Buddies och här spelar mentorerna en väldigt viktig roll. I höst startar programmet för fjärde gången och du som är anställd på ett energibolag, är nyfiken på nya bekantskaper och vill dela med dig av erfarenheter och nätverk är varmt välkommen att skicka in din intresseanmälan.

Energy Buddies matchar yrkeserfarna medarbetare med nyanlända som är utbildade inom energiområdet. Målet är att ge adepterna en väg in i energibranschen och stöd när de söker jobb, praktik eller fortsatta studier. Programmet är digitalt och startar i oktober.

– Nu letar vi fler mentorer med ljus och lykta. Det ideala är att både ha en geografisk spridning, en bredd på kompetenser och överlag en stor mångfald bland mentorerna – den typ av nätverk brukar vara mest givande, säger Elin Fellers, projektledare på Energiföretagen. Det betyder att alla branschens medarbetare med en generös och nyfiken inställning är välkomna med sin intresseanmälan under sommaren, fortsätter hon.

Sista anmälningsdag är 31 augusti.
Här kan du läsa mer om innehåll och göra en anmälan till programmet.

Här berättar Elin Fellers mer om vad det innebär att vara mentor i EnergyBuddies

För att kunna ta del av detta video-material så behöver du godkänna användande av marknadsföringskakor. Klicka nedan för att ändra inställningarna för kakhantering.
Ändra inställningar

 

 

Kontakta mig om du vill veta mer

Elin Fellers

Elin Fellers

Projektkoordinator välutbildade nyanlända
Enhet: Kommunikation
Telefon: 08-677 26 93
Mobil: 0701-64 44 47
E-post: elin.fellers@energiforetagen.se